→ 17m
Site-specific intervention
ADN Galería, Barcelona, ES
2014
Aumentar el caudal de un río
Entering a gallery through the back door: closing the main entrance to the gallery, placing a sign, installing an intercom and fixing the emergency exit.
The gallery space is located in an apartment building. It has two doors, the main one that leads onto the street, and an emergency exit leading from the offices to the lobby of the building. The intervention modifies public access to the gallery space, creating a seventeen-meter detour in the path that takes visitors from the main entrance to the lobby of the building, so that they enter the gallery through the back door. The path is not signposted. Gallery staff do not greet or guide visitors. During the intervention the gallery space can be use to prepare the following exhibition. The new sign is done copying the characteristics of the other two of the emergency exit hall.

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río


Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Documentation

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

Aumentar el caudal de un río

→ 17 m. Facsímil

Offset print on paper
21,5 x 11,5 cm
2015
Designed by Oficina de disseny

This proposal was carried out in the framework of Art Nou – Primera Visió, Barcelona.